LEZZET TRAMVAYI AYVALIK NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞLARI

 Sevgili Arkadaşım Arzu Batur Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma  Zeytinyağları ile mutfağımızı yeni lezzetle tanıştırdı 

2014 Yılında Egenin verimli topraklarında  Ayvalık  Altınova’da   yetişitirilen zeytinlerden SOGUK SIKMA  ile  elde edilen 0.8 asit oranında  olan zeytinyağı   ile başlayan  Lezzet Tramvayı Naturel Sızma   Zeytinyağları maceramız ,18 Ekim 2014 te Koşuyolu MAYA KARADENİZ MUTFAĞIn  da gerçekleşen ,sosyal medyada aktif olan Yemek Blog Yazarları ve sponsorların katılımı ile ,Lezzet Tramvayı Sonbahara merhaba Partisi organizasyonu ile LEZZET TRAMVAYI Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağları adını aldı .



Neden Naturel Sızma Zeytinyağı  ?

ÇÜNKÜ  ;
·         Zeytin ağaçları meyvelerine fiziksel  ve mekanik  işlemler uygulanarak   elde edilen yeşilden sarıya doğru değişebilen  renkte   ve kendine has tadı ve lezzeti olan   bir yağ çeşitidir.
·         Naturel Sızma zeytinyağı ,  kokusu ve tadı mayhoş, %1 e  kadar olan naturel zeytin yağıdır.SOĞUK SIKMA Nedir ?
Hamur haline getirilen zeytinyağı belli bir ısıda ısıtılır.Isı derecesi  27 dereceye  kadardır. Bu işleme SOĞUK SIKMA denilir.  Bu  ısıya   kadar sıkılan  zeytinlerden elde edılen yağ   daha az çıkmasına nazaran  kalitesi  yüksektir. Ne kadar ısı düşerse kalite o kadar artar.Ayrıca  Zeytinlerin dalında koparılıp hemen sıkılmaya alınması zeytinyağının  kalitesini   artırır.
Politikamız 
Verimli topraklarda elde edilen   kaliteli ürünü   uygun fiyatta    tüketici ile   buluşturmak
Amacımız
Türkiye ve Yurt dışı çağında Lezzet  Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağlarının  taninabilirliğini sağlamak


Şu an  1,2,5 litrelik  Lezzet Tramvayı Naturel Sızma Zeytinyağları  olarak  Instagramdan  Lezzet Tramvayı sayfasından veya  www.lezzettramvayi.com adresinden satış yapmaya  başlamştır.
Lezzet Tramvayı Sipariş ile ilgili detaylara bilgilere http://www.lezzettramvayi.com/lezzet-tramvayi-ayvalik-zeytinyagi adresinden de ayrıca  ulaşabilirsiniz.



2 yorum:

  1. zeytinyağı çok faydalı sürekli kullanıyorum zaten bunu da deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  2. hiç duymamıştım bu markayı sarmalar güzel olmuştur kesin :)

    YanıtlaSil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM