TARÇIN EVENTS BABY SHOWER PARTİSİ LASAGRADA HOTEL ŞİŞLİ




                Merhabalar ,

      Geçtiğimiz pazar  Lasagrada Hotel Şişli de  çok cici bir *Baby Shower Party e davet edildim. Sevgili Fatma nın ikinci bebişi Ali Aras bebek için Naz Events harika bir organisayon yapmış .



           Baby Shower için Güzel Arkadaşımız Fatma ,Lasagrada Hotel in Roof Barının şık ve ferah manzarası eşliğinde ,güler yüzlü personeli ve nefis ikramlıkları ile biz misafirlerine keyifli ve güzel bir gün yaşattı .Minik prens Ali Aras daha dünya ya gelmeden annesinin ve ablasının heyecanına bizlerde ortak olduk :)



 
     Masamıza oturur oturmaz şık tasarımı ile her birimize ayrı ayrı hazırlanmış Ecodropevence lavanta keseleri bizleri bekleyen sürprizlerden ilki oldu.


     Sevgili Fatma ve Minik Prenses Dila nın şık elbisesini  Ella Tasarım hazırlamış .Nefis Butik Pasta ve makaronları   Blogger arkadaşımız Şımarık Tatlar Çilem hazırlamış .



       Misafirlerine tek tek hediyeler hazırlayan arkadaşımıza teşekkür ediyorum .Elişi şık suplaları Vildan Denizci hazırlamış .


          Gün boyunca Sevgili Arkadaşlarım Lezzet Tramvayı Arzu Batur ,Birgülün lezzetleri Birgül Erdoğan  ve yeni tanıştığım Blogger arkadaşlar ile bol bol sohbet edip keyifli bir gün geçirdik .


  Güzel ve bir o kadar keyifli bir Baby Shower partisinin en güzel karelerinden biri bu fotoğraf olacak sanırım .Yıllar sonra baktığımızda zihinlerimizde güzel hatıralar bırakacak .



    Sevgili Fatma ya hayırlı doğumlar ve güzel günlerde sağlık ,huzur ,mutlulukla bebişini büyütmesini dilerim .İnşallah Ali Aras bebeğin sünnetinde de görüşmek dileğiyle sağlıkla ve sevgiyle mutlu kalın efendim :))

 #tarçinevents     #tarçineventsbabyshower    #lasagradahotel   #aliarasgeliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM