COOKPLUS İLE COOKLİFE BALAT



     Mutlu günler ,geçtiğimiz hafta Karaca Sosyal Medya Uzmanı Sevgili Ayşenur hanımın kahve daveti ile CooklifeBalat ı tanıma fırsatı buldum . Mekan İstanbul un tarihi bozulmamış eski semtlerinden Balat ta bulunuyor .Kahve davetine gitmek için yola biraz erken çıktım ve tarihi eski evlerin , mahallelerin arasında dolaştım, kalabalık şehir hayatından biraz olsun uzaklaşıp kısa bir gezi ile CooklifeBalat a ulaştım .CooklifeBalat, ana caddeye bir üst sokak ,paralelde iki köşesi de sarmaşıklarla sarılmış eski tarihi dokusuna dokunulmadan restore edilmiş sıcacık bir mekan.







  Blogger arkadaşlar ile bu güzel mekanda buluşup ,nefis kahveler eşliğinde Ayşenur Hanım ve ekip arkadaşlarından  Karaca ,Cookplus.com ,Harikalar Mutfağı ,Cooklife  Dergi ve CooklifeBalat ın oluşumu hakkında bilgiler aldık .Cooklife yılın her çeyrek diliminde yayınlanan hikayeler ile konsept bir  yayın.  Food Lifestyle dergi formatında bir boyuta ulaşan Cooklife dergiden sonra Cafe açma
fikri ile 2 aylık bir oluşumla CooklifeBalat  Balat ta açılmış bulunuyor .



Mekanda nefis kahveler eşliğinde bir çok alternatif lezzetide tadabilirsiniz . Bizim için hazırlanmış ikramlık lezzetler arasında favori lezzetim olarak ilk sırada sayacağım ,Orman Meyveli ve Akçaağaç şuruplu Pankek olmak üzere Ahududulu Galetta ,Havuçlu dereotlu Tuzlu  kek,Tahinli Un Kurabiyesi ,Çikolata Soslu Kek ve Kuru Domatesli baharatlı kızarmış ekmek dilimleri ile çaylarımızı yudumlayıp  Karaca Cookplus ürünleri hakkında söyleşimize devam ettik .Bu arada bizim için hazırladıkları Cookplus Pembe Mutfak Serisi ürünlerinden oluşan  sürpriz hediyeler için birde çekiliş yaptık :))                          
                                          #cookplusileeğlencelimutfaklar




   Mutfağınız için zengin ürün seçeneği ile Cookplus.com a kolayca ulaşabilir,  Harikalar Mutfağı
tariflerine de göz atabilirsiniz.

 
 Aşağıdaki Linklerden Cookplus a ulaşabilirsiniz .

    Cookplus.com 

    Harikalar Mutfağı 


   Bu güzel davet  için Sevgili Ayşenur Hanım ve Ekip Arkadaşlarına teşekkür ederim. 
Pembe Mutfak Seven Kadınların Tercihi Cookplus.com
Mutfak dikeyine yoğunlaşan Cookplus.com, Karaca güvencesinde bir e-ticaret sitesidir. Ekim 2012’de faaliyete başlayan site, ürün gamını çeşitlendirerek ev ürünlerindeki çalışmalarına hız vermiştir. Cookplus.com’un kendi konseptine uygun tasarladığı Cookplus markalı birçok ürünü de bulunmaktadır. Site ayrıca Karaca, Karaca Home, Emsangibi sektörün öncü markalarının yanı sıra TefalPhilips gibi birçok markayı bünyesinde barındırmaktadır.
Cookplus.com müşterilerine iyileştirilmiş bir online alışveriş deneyimi sunarken onlara değer katmayı da hedeflerCookbloguHarikalar Mutfağı portalıCooklife dergisi ve Balat’ta açtığı Cooklife Cafesi ile takipçilerine yaşam, stil ve insan üçgeninde ayrıcalıklı bir dünya yaratmıştır. 
Müşterilerinin alışveriş alışkanlığını sürekli analiz eden Cookplus.com, mutfakta bir konsept oluşturmak ve insanların mutfaklarını daha çok sevmelerini sağlamak üzerine yoğunlaşmış durumdadırCookplus Pink serisi olarak pamuk şeker makinesimısır patlatma makinesi, çikolata şelalesiwaffle tost makinesicupcake makinesi gibi keyifli ürünlerle eğlenceli mutfaklar projesini başlatmıştır
Siz de Cookplus neşeli ürünlerini inceleyerek hayalinizdeki Harikalar Mutfağına ilk adımınızı atabilirsiniz. 

        

2 yorum:

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM