AÇELYA AKKOYUN İLE PRİL LANSMANI



               Merhabalar  Sevgili Mutfak Dostları ,

     Medpartners Reklam Ajansından Müge Hanımın nazik ve bir o kadar da keyifli daveti ile 25 Ekim pazar günü  *Pril* ile #enhamaratbenim lansmanına  Blogger Arkadaşlarımla birlikte  katıldım. Şişli Raddison Blu Hotel de Marka müdürleri ve Açelya Akkoyun ile öğle yemeğinde Henkel in bulaşık denildiğine ilk akla gelen tek deterjanı  PrilTürkiye ve kampanya hakkında sohbet ettik .Açelya Hanımı tanıma fırsatı bulduk , sıcak ve samimi sanatçı kişiliğinin yanında konusuna hakim  ev hanımı ve anne kişiliğini yakından görmüş olduk.Bu konuda ortak bir çok konuda sohbetler ettik .Henkel Marka Müdürleri bizlere bulaşık deterjanı kullanımı özellikleri hakkında bilgiler verdiler bizlerinde fikir ve önerilerini aldılar .    




               Öğle yemeğinden sonra ,Kampanya kapsamında PrilTürkiye marka yüzü Açelya Akkoyun ile il il gezip  çeşitli yarışmalar düzenleyip Türkiye nin en hamarat hanımı finalistlerinin de İstanbul a getirilip ağırlandığı, kampanyanın son ayağını oluşturan İstanbul Cevahir AVM de gerçekleştirilen final bölümünde #enhamaratbenim birincisi seçildi. Ayrıca sizde yarışmaya  PrilTürkiye sosyal medya hesaplarından  #EnHamaratBenim hashtag ile takip edip katılabilir hediye  Pril ürünleri kazanabilirsiniz :) Bol Şanslar .





  Türkiye nin ilk bulaşık deterjanı Pril mükemmel temizlik ve göz alıcı parlaklığı ile bir kez daha Türk Hanımlarının gönlünü fethetti .

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM