TURSİL POWER JEL LANSAMANI FERİYE LOKANTASI ORTAKÖY

Çamaşır çoksa Tursille yıka!



      Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Med Partnes Reklam Ajansının keyifli  kahvaltı daveti ile Tursil Deterjanın Lansmanına katıldım.


   Kahvaltı Ortaköy Feriye Lokantasında düzenlenmişti , Sabah erkenden yola çıktım , kahvaltı mekanına geldiğimde dev bir Tursil Sıvı Deterjan kutusu bizi bekliyordu her yer cıvıl cıvıl renklerle düzenlenmiş çamaşırlarla donatılmış , misler gibi temizliği yansıtıyordu .


 





    Henkel Türkiye Müdürü Töre Beyden geçmişten günümüze Türk Henkel in Global büyümesi ve Nükte Hanım dan geçmişten günümüze Tursil ile nostaljik bir geçiş yaptık .






     Henkel in öncülüğünü yaptığı Türkiye nin ilk çamaşır deterjanı Tursil yeni yüzü ile Tursil marka yüzü Neşe Erberk ve Sevilen sunucu Vatan Şaşmazın katılımlarıyla Tursil Sıvı Deterjan tanıtımına ''Çamaşır çoksa Tursille  yıka'' sloganı ile start verildi .Vatan Şaşmazın bizim için hazırladığı mini bir yarışma ile tahminlerde bulunduk ve 3 konuk çeşitli hediyeler kazandı .


 




    Tursil Sıvı deterjanı Türkiye genelindeki çeşitli AVM lerde etkinliklerle Dev Tursil deterjan şişesinin tanıtımı ve'' bu dev şişe kaç çamaşır yıkar sorusunu '' doğru tahmin edenler arasında yarışma başlatıyor .  Siz de bu yarışmaya  http://tursilhesabi.com/  hesabından tahminleriniz ile katılabilir hediyelerden kazanabilirsiniz.  25 Mart ta  İstanbul Optimum AVM yarışma ve etkinliklerle başlıyor ve  İzmir -Ankara -Bursa da 30 Nisan a kadar devam ediyor . Sonuçlar 11 Mayıs ta açıklanacak



      HEDİYELER :  5 kişi   Çamaşır Makinesi
                                 10 kişi 1 yıllık Tursil deterjan
                                 15 kişi ütü


 

 



         Güzel Davet için Müge Hanıma , Henkel Türkiye Ailesine ,Keyifli yarışma için Vatan Şaşmaz ve Neşe Erberk e ,keyifli sohbetleri için blogger arkadaşlarıma teşekkür ederim .

                                                            Sevgiyle Mutlu kalın ...

           

4 yorum:

  1. mutlaka bir tane tursil alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu perfonmasi harika ben mutfak onlugumu yikadim sonuc cok iyi :)) tesekkurler

      Sil
  2. Keyifli günü, Öyle güzel anlatmışsın ki, klavyene sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim , tekrar gorusmek dilegiyle ...

      Sil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM