CİĞERİSTAN TADIM ETKİNLİĞİ

 

                           Merhabalar ,Ramazan öncesi Sevgili Hüzün Sarısı Nihal hanımın daveti üzerine Zeytinburnu Ciğeristan da tadım etkinliğine davet aldım .Hemen kabul ettim ,hem Ciğeristan ın lezzetleriyle tanışacak ,hemde takipleştiğim Blogger Arkadaşlarla görüşüp güzel lezzetlerle ilgili hoş sohbetler yapacak olmaktan mutluluk duydum .
         


                Ciğeristan 2006 yılında İsmail ve Ali Kamber tarafından açılmış isminden de anlaşılacağı üzere ciğer şiş ,(benim favori lezzetim )  kebap çeşitleriyle ve kebabın olmazsa olmazı harika mezeleri ,künefesi ,menengiç kahvesi ile İstanbul Avrupa yakası  Zeytinburnu nda hizmet vermekte .Mekanın  özelliklerinden sıcak ve samimi ortamı nefis lezzetleri ,güler yüzlü personeli ile Ailece gidebileceğiniz hoş mekanlardan olduğunu söyleyebilirim .Özellikle Ramazan gelmişken gidip iftarlık lezzetleriyle tanışmanızı tavsiye ederim .
   
   Bizim için hazırlanan menüde ; Kaşık salata ,terbiyeli soğan ,yeşillikler ,ızgara domates ve soğan ,acılı ezme ,lavaş  bunların yanında tabi ki ismine münhasır Ciğeristan ın spesiyalı ciğer şiş ve kebapları anlatmama gerek yok sanırım . Bu kadar güzel lezzetin ardından künefe ve menengiç kahvesi ikramı ile günü bitirdik .Menengiç kahvesi özel sunumları da ayrıca günün konu olsu oldu. Böylesine güzel ve bizim lezzetlerimizi tanıtan bir mekanı tanımaktan çok mutlu oldum .Beni  ve Blogger arkadaşlarımı böyle güzel bir lezzet etkinliğine davet ettiği için Sevgili Hüzün Sarısı arkadaşım Nihal e ve Ciğeristan Ailesine Teşekkür ederim .





CİĞERİSTAN 
Mevlana cd. Ginza Plaza No 81/83 
Zeytinburnu /İstanbul 
(Ambarlar Üstü , Doğa Koleji Karşısı )
Tel :212 416 39 51 

2 yorum:

  1. Çok mutlu oldum sizleri tanımaktan. Davetimden ve mekandan memnun kalmanız ayrıca beni mutlu etti.
    Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir etkinlik olmuş ağzımın suları akarak bakıyorum resimlere :)) off canım çekti ♥

    YanıtlaSil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM