YAZA MERHABA KAHVALTI DAVETİ


    Mayıs ayının son haftası Sevgili Türkan ın kahvaltı daveti için sözlestik ,arkadaşımızın evinin çok güzel bir terası var bizi terasta ağırlayacak olmasından çok mutlu oldum. Yaza merhaba kahvaltımız o gün havanın yağışlı ve soğuk olmasından dolayı  içeri taşınmak zorunda kaldı :(  Bir araya gelmişiz bizim keyfimizi ne bozabilir ki bir daha ki davet sözünü terasta yapmak için aldıktan sonra ,kahvaltıya başladık .
Türkan ve arkadaşlar yine tüm maharetlerini  döktürmüşler el açması katmerden kızartmaya kadar her şey vardı soframızda ayrıca Sevgili Nuran Ablamıza sürpriz doğum günü de planlamıştık o gün için pastamızı da( Mayasu Butik Kurabiye ) Arkadaşımız Fatma hazırladı .



Keyifli güzel bir kahvaltı ardından doğum günü kutlamamızı yapıp doğruca güzel el emeklerinin sergilendiği Sevgili Rahşan ın daveti ile  Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Sergisine gittik .Gerçekten bir kurs yılı boyunca çok güzel işler çıkarmışlar hepsi bir birinden güzel el emeği işler için Eğitmenlerini ve Kursuyerlerini Tebrik ederim .
Dostlarla geçirilen keyifli bir günün ardından bir daha ki Davet sofralarında görüşmek dileğiyle mutlu ve sevgiyle kalın ......








2 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel gözüküyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem bir sofra. Her biri ayrı güzellikte. Afiyetler olsun.
    Hayırlı Ramazanlar.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM