ZORLU TEKSTİL TAÇ INOVA EVTEKS 'e İnovatif Ürünler ile Damgasını Vurdu ...

 



                                             Merhabalar ,


          Geçtiğimiz hafta  ZORLU TEKSTİL in daveti ile  CNR EXPO 'DA BAŞLAYAN bu yıl  23. sü  düzenlenen Uluslarası Ev Tekstili Fuarına katıldım .Renkler ve desenler o kadar güzel kullanılmıştı ki ürünlere hayran kaldım .
          ZORLU TEKSTİL hayatımızı kolaylaştırmayı amaçlayan İnovatif ürün grubu TAÇ İnova da bu yıl serin tutan pike ,yepyeni Taç Bamboo Koleksiyonu ,mitelara (akarlara ) karşı korunaklı bir alan yaratan TaçAnti- Mite koleksiyonu ,yazın serin .kışın sıcak tutan Taç Inova Outlast yastık ,kendi kendini ışık ile temizleyen stor perdeler gibi bir çok ürünle renkgarenk harika bir koleksiyon hazırlamış . Renklerin ve desenlerin hareketliliği içinde yaza cıvıl cıvıl bir ev Tekstili Koleksiyonu Taç İnova ile bizi bekler ...














          Zorlu Tekstil TAÇ İNOVA EVTEKS ' e inovatif ürünleri ile damgasını vurdu ...


       EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı na  ZORLU TEKSTİL, 3 ayrı  stantla katıldı.

      Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ve son teknolojilerin ışığında tasarlanan Zorlu Tekstil'in inovatif ürün grubu TAÇ İNOVA ,bu yıl Evteks te sıra dışı ve şaşırtıcı ürünlerle boy gösteriyor.      TAÇ İnova 'da bu yıl Serin Tutan Pike ,yepyeni TAÇ BAMBOO Koleksiyonu ,mitelara (akarlara ) karşı korunaklı bir alan yaratan TAÇ ANTİ-MİTE Koleksiyonu ,yazın serin kışın sıcak tutan TAÇ İNOVA Outlast Yastık gibi pek çok ürün ,ev tekstilinde devrim yaratmaya hazırlanıyor .

       Uyku anında ,vücudun ısınmasıyla ortaya çıkan cilt yüzeyindeki ısıyı ve nemi emerek cildin serin kalmasını sağlayan TAÇ Serin Tutan Pike ,sıcak geçen yaz gecelerinde konforlu bir uyku ortamı sunuyor.  Tekstil ürünlerinde içinde bulunan ısıya duyarlı faz değiştiren mikro kapsüller sayesinde ısı yönetimi sağlayan Outlast teknolojisi ile üretilen bir tarafı yazlık ,diğer tarafı kışlık kullanıma uygun TAÇ İnova Outlast Yastık ise ; ısı yönetiminin yanı sıra nemi azaltmaya da yardımcı oluyor .



       İnovatif ve tasarım odaklı ürünler ile hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan TAÇ İnova ,hassas ciltler için de çözümler sunarak yaşam alanlarına sağlıklı bir dokunuş katıyor .Sürdürülebilir bambu ağaçlarından elde edilen bambuelyafının cilde dost dokusu ile üretilen  TAÇ Bamboo ,özelyapısı ile sağlığına özen gösterenler için benzersiz kullanım sunuyor .TAÇ 'ın yepyeni mucizesi Anti-Mite Koleksiyonu 'n da yer alan nevresim takımları,halılar ,yastık ve yorganlar ise toz akarlarını ortamdan uzak tutarak gözlegörülmeyen bu canlıları yaşam alanlarında barındırmıyor . Oeko-Tex 100 standartlarına uygun olarak üretilen TAÇ Anti -Mite Koleksiyonu limon ,lavanta ,okaliptus gibi doğal malzemelerin birleşimiyle kazandırılan özelliği sayesinde sağlığa dost olmasıyla dikkat çekiyor .




          Özel bir baskı teknolojisi ile üretilen TAÇ Yeniliğin Esintisi Devore perde koleksiyonu ,retro havanın günümüze modern biçimde yorumlanması ile oluşturuldu.Yalınlığın hızla yükselen bir trend olduğunu günümüzde TAÇ ,Yeniliğin Esintisi Koleksiyonu ile beyazın saflığından esinleniyor ve evlerde masalsı bir değişime kapı aralıyor ...

 

         Doğanın yeniden doğuşunu müjdeleyen rengarenk dokunuşlar ,yatak odalarında tazelik hissi yaratan minik çiçekler ve doğanın eşsiz uyumunu yansıtan en zarif renkler TAÇ Spring  Love Koleksiyonu ile yatak odalarına gelirken ;koleksiyonda nevresim takımı,pike ,yatak örtüsü yer alıyor.



       
        TAÇ INOVA Koleksiyonlarında doğa dostu ürünler  öne çıkıyor ...


         Biz kadınların vazgeçilmezi ev tekstili, son teknoloji ile hayatı kolaylaştıran harika ürünleri bir arada görmek bizi oldukça memnun etti . Davetleri için ZORLU TEKSTİL  ve Medyaevi ne teşekkür ederim .



                                Başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın ....

2 yorum:

  1. Harika bir etkinlik olmuş. Zaten Taç'ın kalitesi tartışılmaz ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kendimizi kaybettik adeta , çok guzel ürünler vardı 👍 Tesekkur ederim canım 😊

      Sil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM