10.Geleneksel Fairy Yemek Şenliği Marmara Forum AVM de Start Aldı !




           

          Fairy,  İstanbulluları 13 Mayıs Cumartesi, Marmara Forum AVM’de , 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği nde ağırladı .Şenlik öncesine Biz Bloggerlar ile Fairy Marka Elçisi Berna Laçin  ve Şef Gülhan Kara ile Marmara Forum AVM de keyifli bir öğlen yemeği yedik ve daha sonra şenliğin yapıldığı alana geçtik .














     Bu yıl 10.su düzenlenen Geleneksel Fairy Yemek Şenliği, Marmara Forum AVM’de start aldı. 13 Mayıs Cumartesi günü saat 14:30’da Marmara Forum AVM açık otoparkında başladı ve saat 18:00’e kadar sürdü. Fairy Marka Elçisi Berna Laçin’in ev sahipliğinde 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtıldı. Şenlik kapsamında ayrıca Ramazan ayı süresince şenliğe katılan kişi sayısı kadar binlerce tabak yemek, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) Vakfı'na bağışlanacak.



        Fairy’nin yine imkansızı başaracağı yemek şenliğinde, aynı miktarda Fairy sıvı deterjanın en çok satan bidon deterjana göre 2.5 kat daha fazla bulaşık yıkadığı, Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerinin sudan geçirmeden tek yıkamada temizlendiği tüm davetlilerle birlikte kanıtlandı.



                 Fariy Marka Elçisi Berna Laçin ve Fairy Yemek Danışmanı Gülhan Kara’nın katılacağı ‘10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde, Çarkıfelek ve tabak oyunlarına katılan birçok kişi sürpriz hediyeler kazandı. 


                                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM