KANATÇI AĞA RESTAURANT BRUNCH DAVETİ



      Huzurlu keyifli pazarlar , geçtiğimiz pazar günü Sosyal Medya ve Blog yazarı arkadaşlarımla Kanatçı Ağa Restaurant  a yeni mekanında Brunch a davet edildik .Güzel güneşli bir tatil günü olması da ayrıca keyifliydi çünkü mekanın bulunduğu alan oldukça geniş bir arazi üzerinde kurulmuştu. Küçükçekmece ve Marmara Denizi'ne sıfır, geniş ve konforlu mekanında hizmet veren Kanatçı Ağa Restaurant  ferah bir mekana sahip ,özellikle çocuklu ailelerin rahat edeceği kışlık ve yazlık oyun alanlarıyla birlikte ,denizede cephesi bulunmakta ileriki dönemlerde farklı konsept ile de hizmet vermeyi düşündüklerini belirttiler .


   75 çeşitten oluşan açık büfe brunchta; zeytinyağlılardan, kızartmalara-tatlılardan, tuzlulara birbirinden leziz tatlar yer alıyor. Ailenizle birlikte kaliteli vakit geçirebileceğiniz bir mekan olan Kanatçı Ağa; özel otoparkı ve çocuk oyun alanlarıyla misafirlerinin konforunu ön planda tutuyor. İstanbul'un gürültüsüne ve kalabalıklığına inat, Pazar gününüzü bir şölene dönüştürmeye aday Kanatçı Ağa Restaurant'ın ; manzaralı ferah  mekanında, açık  büfe Pazar    brunch ının   fiyatı  sadece 35 TL .
     



                                   
Kanatçı Ağa, titizlikle hazırlanmış yeni menüsünde artık sadece tavuk değil kırmızı et, zengin meze ve tatlı çeşitleriyle de göz dolduruyor. Günün mutlu başlangıcı kahvaltılar ise Kanatçı Ağa'da bir ziyafete dönüşüyor. Cuma ve Cumartesi günleri serpme kahvaltı, Pazar günleri ise 75 çeşitlik açık büfe brunch sunuluyor.

   Keyifli Sohbetler eşliğinde zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik bile ,keyif kahvemizi de içip mekandan ayrıldık .Nazik Davetleri için Fusun Gümeli ve Kanatçı Ağa Ailesine teşekkür ederim .


                                       Kanatçı Ağa Hakkında
17 yıldır İstanbul yeme-içme sektörünün marka isimleri arasında yer alan Kanatçı Ağa Beylikdüzü'nden Küçükçekmece'ye taşındı. 16.000 m2 lik alana kurulu Ağa Resort bünyesinde hizmet vermeye devam edecek olan mekan Küçükçekmece - Marmara Denizi'ne sıfır bir konumda yer alıyor. Mekanın göze çarpan diğer özellikleri ise şunlar;
 Deniz ve göl manzaralı 250 kişilik kafeterya
 2 bölümden oluşan doğal şelale
 Bahçe ortasında muhteşem süs havuzu
 Yarı olimpik yüzme havuzu
 Havuz başı kır düğünü için 1000-5000 kişilik alan
 Özel güvenlikli otopark ve vale hizmeti
 Geniş çocuk oyun alanları
 Denize nazır fitness merkezi
 Tenis, basketbol, voleybol sahası
 Her türlü konser ve farklı organizasyonların yapılabileceği 16.000 m2 lik botanik bahçe


Adres: E-5'e Cephe Menekşe Florya yan yol çıkışında, Fatih Dış Kumsal Deniz Sahilinde
Telefon: 0 212 852 58 26 Email: info@kanatciaga.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM