VİSSMATE İLE RAMAZAN ÖNCESİ MUTFAK TEMİZLİĞİ




       Merhaba ,
     Ramazan öncesi keyifli Sofram mutfağında Vissmade ile temizlik zamanı , evye ,mutfak dolapları ve içleri ,tezgah ,tezgah altları her yer elden geçti ,bardaklar ,kaşıklar tabaklar  sadece mutfak değil tabiki  banyolar faynslar özelliklede derzler takıntılı olduğum bölümdür :( hepsi pırıl pırıl oldu mu evet oldu vissmate için gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim ,benim beklentilerimi karşılayan bir çamaşır suyu oldu . Ben çamaşır suyu ile temizlik yapanlardanım temizlik için olmazsa olmazım bu yüzdende iyi ve ekonomik bir çamaşır suyu kullanmayı tercih ederim . Vissmate bu anlanmda benim beklentilerimi karşıladı.Vissmate özel tasarlanan şişesi ve ultra yoğun kıvamı ile ev ekonomisinde de en büyük yardımcınız olacak .



    Geçen hafta Vissmate den gelen sürpriz kargo ile Vissmate denemeye başladım özellikle alıştığımız çamaşırsuyu kokusu dışındaki çeşitleri de oldukça güzel ve etkili . Şimdi böyle yazınca sakın beni Yalan Dünya daki Rıza nın annesi gibi sanmayın :))




        Ev temizliğinde hijyen çok önemli hele o evde çocuk ve bebek varsa bu dahada önem taşıyor her yeri tek harekette %100 hijyen ,maxsimum koruma sağlayan  Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu nu güvenle kullanabilirsiniz.Mis gibi hijyen evinizde  keyif kahvelerinizi yudumlar kendinize zaman ayırmanın mutluluğunu yaşarsınız.


   Vissmate ile artık temizlik hem %100 hijyenik hem %100 ekonomik .


  Hijyenik Temizlik İpuçları :

*Evinizde hijyene en çok ihtiyaç duyduğunuz yer ; Ortak kullanılan yerler olan tuvalet ve banyodur %100 hijyen için Vissmate ultra yoğun kıvamlı çamaşırsuyunu güvenle kullanabilirsiniz ,böylece banyonuzun heryerinde hem hijyenik temizlik ,hemde parlak beyazlık elde etmiş olursunuz ,

*Sifonu her çektiğinizde mikroplar klozetten 1,5 m ye kadar yükselip banyonuza ,oradan da evinize yayılabilir ;unutmayın %100 hijen için Vissmate kullanın

*Çay ve kahveden dolayı oluşan lekelerden kurtulmak için Vissmate eklenmiş ılık suyun içinde bekletip bol su ile durulayın ,bardaklarınız hem ışıl ışıl olsun hem de hijyene kavuşsun .

*Beyaz çamaşırlarımızdaki lekeler hepimizin derdi .Her gün karşılaşabileceğiniz bu lekelerde ki bakteriler tüm ailenizin çamaşırlarına yayılabilir ,Vissmate Ultra Yoğun Çamaşır Suyu lekelri hızla çıkarmakla kalmayıp bembeyaz çamaşırlarınızda %100 hijyen sağlar .

*Küvet ve duşakabin gibi sürekli nemli bölgelerde kolayca oluşabilen mantar ve küf ciddi hastalıklara sebep olabilir .Banyonuzda %100 hijyen için Vissmate  Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır suyu nu düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederiz .



2 yorum:

  1. Vismate bende evin her yerinde severek kullanıyorum özellikle yoğun kıvamı banyoda çok kolaylık sağlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sevgi Hanım ben de çok beğendim ,güvenle kullanıyorum :))

      Sil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM