PAZAR KAHVALTISI





        Mutlu Pazarlar ,biz geçen hafta keyifli bir kahvaltı hazırlayıp Pazar gününü tüm gün evde geçirdik. Eskiden gazetemizi simidimizi alıp gazete okur TV izler pazar keyfi yapardık .Son zamanlarda özler olduğumuz bir durum oldu bu sosyal medyanın yeni trendleri dışarıda zaman geçirmek öylesine moda ki herkes kendini dışarı atar oldu maalesef. Gelsin fotoğraflar yer bildirmeler özendirici fakat bir o kadar da değerlerimizi yitirmemize sebep olan yeni olgular oluşturdu.



               Taze sıkılmış nar ,havuç, portakal suyu katı meyve suyu sıkacağında sıkıldı.Bu bizim yeni     keşfimiz portakal ve nar sıkmak için aldığımız elde olan sıkacaklar dan çok uzun ömürlü olamadı.      Kilerin bir köşesinde öylece duran eski katı meyve sıkacağının narı sıkacağını düşünmemişim hiç :((  Narı kabuğunu soyuyorum, iri parçalara ayırıyorum ve meyve sıkacağının haznesine atıyorum çekirdeklerinden ayırıp çok güzel sıkıyor. Portakalı sıkmıyor onu elde sıkıp karıştırın . Bunu sizlerle paylaşmak istedim yıllardır kenarda duran makineyi yeni almış kadar mutlu etti bendenizi....







 
                    Pazar kahvemizi de keyifle içip yeni haftaya motivasyonumuz tam başladık...

2 yorum:

  1. Harika bir sofra, fincanlarınıza bayıldım, biz de narlarımızı ayırdık yarın sıkmak için :) Taze meyve suları pazar kahvaltılarına renk katıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esra hanım,nar nasıl mucizevi bir meyve değil mi? size de afiyet olsun :) Sevgiler ...

      Sil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM