ÇOLPAN İLHAN VE SADRİ ALIŞIK TİYATROSU 20.SEZONUNU GUGUK KUŞU OYUNU İLE AÇTI



                        Eylül ayı içerisinde  Harbiye Açık Hava Tiyatrosu nda ‪#‎onkamedya‬ organizasyonu ile Çolpan İlhan ve Sadri Alışık Tiyatrosunun sergilediği ''Guguk Kuşu '' oyununa @tarcinevents in daveti ile katıldık . Oyun öncesi Kerem Alışık ülkemizde yaşan üzücü olaylar sebebiyle oldukça duygulu bir açılış konuşması yaptı konuşmasının ardından Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile oyun başladı. Ayrıca Kerem Alışığın konuşmasında ''Silahlar sussun ama Sanat Susmasın '' sözlerine bizde alkışlarımızla destek verdik . İnşallah güzel dileklerle , silahların olmadığı güzel günlere bir an önce ulaşırız . 

Ken Kesey'in romanından  "Guguk Kuşu" , Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu'nun 20. yıl açılış oyunu olarak 20 kişilik dev kadrosuyla 7 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluştu .



Oyuncular: Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, Galip Erdal, Levent Can, Kevork Türker, Yiğit Pakmen, Melda Narin, Ali Deniz Çelik, Onur Kırat, Umut Avcı, Gamze Uçar, Ahu Çat, Dorukan Kenger, Engin Demircioğlu, Onur Mahir ve Kayhan Yıldızoğlu



Güzel davet için @tarcinevents ve @onkamedya ya teşekkür ederim:) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM