ARİSTE PEYNİR DÜKKANI KAHVALTI DAVETİ




             Geçtiğimiz hafta sevgili  Birglün Lezzetleri bloğunun sahibi  Birgül  hanımın  davetiyle Ariste Peynir Dükkanında kahvaltıya davet edildim . Yemeğin en sevdiğim öğünü kahvaltı olunca ,8 blogger arkadaşımla keyifli bir kahvaltıda buluşmak için sabah erkenden yola çıktım . Üsküdar ' da blogger arkadaşlarla buluşup ,Beykoz ' a gittik Ariste peynir dükkanı na girer girmez zevkli bir hanım elinin değdiği hoş dekoru ve ince ayrıntıları sıcak ortamıyla,birbirinden lezzetli peynirleri ile mekanının sahibesi Aslı hanım bizi karşıladı .

 

     Bizim için hazırlanmış ,kahvaltı sofrasında Aslı hanımdan Ariste Peynirleri hakkında bilgiler aldık Ariste Peynir , 150 'den fazla peynir çeşidi ile Soğuksu Beykoz' daki Ariste peynir dükkanı dışında ,merkezi MEGA CENTER GIDA MERKEZİNDEN makro centerlar ve online satış yaptıklarını , gıda sektöründeki 35 yıllık tecrübeleriyle uzun zamandır İstanbul 'un  5 yıldızlı otellerinde ,en iyi restoranları ve cafelerinde lezzetlerini hizmete sundukalarını anlattı.


   Kaz Dağlarının eteklerinde , Ezine nin muhteşem doğasında yetişen inek,koyun ve keçi sütlerinin özel yöntemlerle peynir hale getirilmesi , asıl lezzetine kavuşması için peynir çeşidine göre en az 6 hafta ,12 hafta ve hatta 18 aya kadar dinlenmesi için uyumaya bırakıldıklarını öğrendik .



   Ariste peynirleri işlerine duydukları saygı ve sevgi ,sadece üretim aşamasında değil,hizmet boyutunda da en önemli kriterleri olduğunu ve Ariste 'nin Butik Tedarik anlayışı ile peynirlerinin kalitesinin maksimum seviyede korunacak koşullarda dağıtılması esasına dayandığını ,özel araçlarıyla ,mevcut ısıyı ,serinliği koruyan kolilerde taşınan peynirleri ,soğuk zinciri kırılmadan adresine ulaştırılması olduğunu ve peynirlerinin üretilmesinden ,soğuk hava depolarına girişine,dağıtımına kadar,en düşük gramajlı sevkiyatta dahi aynı hassasiyeti koruduklarını söylediler.



Ariste peynir dükkanında alış veriş yapabileceğiniz gibi ,isterseniz kahvaltı organizasyonu ve ev davetleriniz için peynir tabağı sipariş verebilirsiniz .

Bir çok annenin ortak derdi olan çocuklara peynir yedirmenin yollarını şirin şekilli , pratik paketi çubuklu taze kaşar peyniri ile çözmüşler 1 ay içinde satışa sunulacağını bizimle paylaştılar.Ayrıca  LÖSEV için ayrılmış şekilli taze kaşar peynirlerinin  satıldığı bir bağış bölümüde oluşturulmuş .Bu güzel düşünce için Aslı Hanımı kutlarım .





Aslı Hanım yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde şirin inek objelerinden  çok şık bir koleksiyon oluşturmuş ve dükkanında bunları sergilemiş .


Ariste Peynir Dükkanında süt ve süt ürünleri ,taze köy yumurtası ,zeytin,zeytinyağı,pekmezden ,nar ekşisine kadar bir çok doğal ürün bulunmakta.


Günü bu sevimli orkestra eşlinde kahvemizi yudumlayarak bitirdik:))
Bu güzel davet için Ariste Peynir Dükkanı Aslı Hanıma ve Sevgili Birgül Erdoğan a teşekkür ederim..
Mutlu Günler ....


Ariste Peynir Dükkanı : İncirliköy mah . Soğuksu cad. No : 53 Beykoz / İstanbul 
Telefon : 0216 3414115 
www.aristepeynirdukkani.com 
instagram :@aristepeynirdukkani
facebook :facebook/aristepeynirdukkani 

5 yorum:

  1. Güzel bir geçirmeme sebeb olan sizlere çok teşekkürler.
    Ayrıca yazın bir harika olmuş keyifle okudum.
    Teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor her şey, keyifli bir gün olmuş; peynirler beni benden aldı...

    YanıtlaSil
  3. Davetli olmama rağmen katılamadım...Umarım en kısa zamanda tekrarı olur...Sevgiler...

    YanıtlaSil

KEYİFLİSOFRAM © Agustos-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM